Usein kysyttyjä kysymyksiä

 


 

Kysymys:
Mitkä älypuhelimet ja tabletit ovat tuettuja laitteita Provecassa, ja asettaako älypuhelin tai tabletti mitä rajoitteita käytönsuhteen?

 

Vastaus:
Provecaa voit käyttää Windows-, iOS- ja Android-laitteilla siinä missä tietokoneellakin. Samat ominaisuudet ovat käytettävissä mobiilikäyttöliittymässä kun tietokoneellakin.

 


 

Kysymys: 
Onko Proveca integroitavissa esimerkiksi ERP:hen, ja jos on niin mitä kaikkea tietoa voidaan tuota ja kuinka usein?

 

Vastaus:
Kyllä, Proveca on intergoitavissa ERP:hen ja sieltä voidaan tuoda tuote-, asiakas- ja käyttäjätietoja.Synkroinintiväli määritetään tarpeen mukaan.

 


 

Kysymys:
Toimimme useassa maassa, kuinka monikielisyys? Onko mahdollista pitää maat omina yksiköinään yhdessä Provecassa?

 

Vastaus:

Proveca tukee monikielisyyttä ja sisältää ominaisuuden jota kutsumme organisaatiolukoksi. Kyseinen ominaisuus mahdollistaa yhdessä Provecassa usean "oman" ympäristön ylläpidon ilman tietojen sekoittumista.

 


 

Kysymys:
Kuinka tilastointi Provecassa toimii?

 

Vastaus:

Provecassa on interaktiivinen tilastotyökalu jolla pystyt luomaa mieleisiä tilastojasi, tarvittaessa saat ladattua myös raakadatan CSV- ja Excel-tiedostona.

 


 

Kysymys:
Kuinka Proveca hinnoitellaan?

 

Vastaus:

Proveca hinnoitellaan käyttääjmäärän ja käyttöönotettavien moduulien mukaan. Temme joka kerta erillisen tarjouksen tarpeiden perusteella. Saat tarjouksen olemalla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen janne.lahtela@neovica.fi